Restaurant LLANca PORT, RESTAURANT LLANÇA AMB ENCANT A LA COSTA BRAVA Restaurant a Llanca Port - ( Restaurant Llança ) - Alt Emporda - Girona, Catalunya.

Restaurant Llançà Port

El restaurant Llanca Port a Llançà (Girona, Alt Empordà), reformat en el seu interior per dotar-lo de major modernitat i lluminositat, ofereix als seus clients unes vistes espectaculars de la badia de Llançà mentre degusten una carta de variada i de qualitat, amb excel·lents productes naturals i de temporada on no poden faltar l'arròs, el peix i marisc fresc.

El restaurant Llanca Port de Llançà a Catalunya, que varia la seva carta de plats cada temporada, amb innovacions llamineres, té oberta la seva porta cada dia durant juliol i agost, mentre que durant la resta de mesos baixa la persiana dijous.

El restaurant Llanca Port a Llançà està situat al Passeig Marítim de Llançà, a pocs metres del mar en un lloc privilegiat de la Costa Brava (Alt Empordà, Girona, Catalunya). Prop de les poblacions de Roses, Port de la Selva, Portbou, a 1 hora de Perpinyà, 22 km del Museu Dalí de Figueres, a 15 km de la casa museu Salvador Dalí de Portlligat a Cadaqués (Alt Empordà, Girona), i a 2 hores de Barcelona.

A les excepcionals instal·lacions li unim un tracte cordial i proper, servei professional i una acurada gastronomia. El restaurant Llanca Port de Llançà és el lloc ideal per a qualsevol tipus de menjar o sopar, de negocis, de família, en parella, batejos, banquets, aniversaris, casaments, comunions, celebracions, festes, etc. També ofereix plats per emportar a domicili i càtering.

No dubti a contactar amb el a través del telèfon 687 966 646 o enviar un correu electrònic a llancaport2@hotmail.com. També pot buscar el mapa de situació a www.llancaport.com.

Horari d'Hivern

de Dilluns a Diumenge de 11:00 a 16:30h i de 18:30 a 22:30h

Horari Estiu

de Dilluns a Diumenge de 11:00 a 16:30h i de 18:30 a 00:00h

Vacances segona setmana de Gener

Telèfon: 0034 638 95 38 03